CV Kirkstroatnarren Galabal 2014

dec
13

Beste carnavalsvrienden,

Op vrijdag 17 januari, vanaf 20:00 uur, zal de Brikke Oave wederom daveren op haar grondvesten als C.V. Kirkstroatnarren haar jaarlijkse Gala Avond aan u zal presenteren.

Het programma liegt er dit jaar weer niet om. Ondanks de keur aan grote artiesten die u de afgelopen jaren van ons gewend was, zijn wij er ook dit jaar weer in geslaagd om een buitengewoon goed programma voor u samen te stellen.

De beste Limburgse artiesten zullen tijdens deze avond hun opwachting maken.

Naast twee geweldige Buuts, Rob van Elst en Fer Naus en een wervelende dansgroep presenteren wij u de volgende artiesten:

– De Waerknöppele
– Fabrizio
– Kartoesj en
– Beppie

Zoals elk jaar zult u, door professionele obers, bediend worden aan uw tafel. Op deze wijze hoeft u niets van het programma te missen.

De muzikale begeleiding en “The Afterparty” is in handen van:
Ander Kovver

Prins Rainer I zal op deze avond zijn afscheid tegemoet moeten zien om plaats te maken voor een nieuwe prins.

Wie het eerst komt die het eerst maalt is ook dit jaar de standaardregel. Dus…………Bestel nu reeds uw tafel want de verkoop gaat snel. Door € 158,- over te maken op bankrekening 95.49.24.215 t.n.v. CV KiRKSTROAT NARREN te Brunssum, o.v.v. uw naam, adres en de vermelding: tafel of stehtisch, reserveert u nu reeds een tafel of stehtisch voor 8 personen op vrijdag 17 januari 2014.

Vriendelijk uitnodigend,

Prins Rainer I
Bestuur en leden C.V. Kirkstroatnarren